Deprecated: Required parameter $instance follows optional parameter $settings in /customers/c/d/5/orkestintermezzo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/flash-toolkit/includes/abstracts/abstract-flash-widget.php on line 477 Deprecated: Required parameter $setting_key follows optional parameter $settings in /customers/c/d/5/orkestintermezzo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/flash-toolkit/includes/abstracts/abstract-flash-widget.php on line 477 Deprecated: Required parameter $field_key follows optional parameter $settings in /customers/c/d/5/orkestintermezzo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/flash-toolkit/includes/abstracts/abstract-flash-widget.php on line 477 Deprecated: Required parameter $setting_std follows optional parameter $settings in /customers/c/d/5/orkestintermezzo.nl/httpd.www/wp-content/plugins/flash-toolkit/includes/abstracts/abstract-flash-widget.php on line 477 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/c/d/5/orkestintermezzo.nl/httpd.www/wp-content/themes/maxbusiness/inc/menu-walker.php on line 43 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/c/d/5/orkestintermezzo.nl/httpd.www/wp-content/themes/maxbusiness/inc/menu-walker.php on line 43 Dirigent – Orkest Intermezzo

Dirigent

Frank de Groot

Frank de Groot studeerde viool en kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Isidor Lateiner en Jürgen Kussmaul. Hij vervolgde zijn studie aan de Hochschule für Musik in Stuttgart bij Ricardo Odnopossof.

Hij was als violist werkzaam bij het National Theater Mannheim en de Chamber Orchestra of Europe. Al jaren maakt hij deel uit van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en is hij Primarius van het Doelen Kwartet. Hij studeerde koordirectie bij Frans Moonen en Gary Graden, en orkest directie bij Arie van Beek en Jorma Panula.

In de afgelopen jaren dirigeerde hij verschillende koren en orkesten, en was hij als dirigent-docent verbonden aan Codarts Rotterdam. Naast het orkest Intermezzo is hij dirigent van het koor Wassenaar Vocaliter ,kamerkoor Ad Libitum en het ensemble Amici della Musica.

    Aanmelden